Tesla Model S Purschuim vervuiling

via facebook word er een oproep gedaan of er iemand PU-schuim kan verwijderen van een Tesla model S vervolgens worden de mensen doorverwezen naar ons en word er snel een afspraak gemaakt

3 dagen later komt er een tesla binnen gereden met extreem veel PU-schuim ( isolatie materiaal ) waar veel mee gewerkt word in de bouw om huizen en ruimtes mee te isoleren , dit word een flinke klus maar daar draaien wij bij Cardetailing Veldhoven onze handen niet voor om en beginnen met een proefstuk na vele producten getest te hebben blijkt er niets te zijn wat de PU-schuim oplost dus er zit maar een ding op dat is wassen kleien en schuren , vervolgens lopen wij dit traject door en schuren de motorkap op met P1500 en werken hem terug met P2000 . P2500 , P3000 en polijsten de motorkap in 4 stappen terug op hoogglans en het resultaat mag er wezen “beter als nieuw”horen wij de klant zeggen en we maken een afspraak om de tesla in te plannen voor 2 dagen later normaal gesproken plannen wij 3 weken vooruit voor dit soort klussen maar aangezien het dan steeds moeilijker word door de bijtende stoffen in het product besluiten we te schuiven met de planning en de klant zo snel mogelijk te helpen .

hieronder een aantal impressie foto’s van hoe de tesla model S bij ons aankwam