krasverwijdering

Audi a7 rondom bekrast door vandalisme

Krasverwijdering door Carcleaningveldhoven, wat houd dat nou in ?


De voordelen
Allereerst is deze milieuvriendelijke lakschadebehandeling methode tot vier keer goedkoper dan spuiten. Het is niet alleen goedkoper, maar het gaat ook veel sneller. Daardoor heeft u geen vervangende auto nodig en kunt u er, onder het genot van een kopje koffie, rustig op wachten. Zeer belangrijk is dat er geen kleurverschil optreedt tussen de behandelde carrosseriedelen en de rest van de auto. Deze methode voorkomt een sterke waardevermindering bij inruil of verkoop, aangezien de auto zijn originele lak behoudt. Eenmaal behandeld, blijft het resultaat duurzaam goed. Austomotive geeft bovendien 2 jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden. Naar gelang de grote van de schade blijven onze werkzaamheden meestal binnen het eigen risicobedrag van de verzekering. U hoeft kleine schades immers niet te melden. Dat scheelt u een ongewenste verhoging van uw verzekeringspremie en verlies van no-claim. 

Hoe werkt dit systeem ? 
Optische kras en steenslag verwijdering zonder schadelijke ontvetters. Er wordt gewerkt met echte autolak die al droogt korte tijd nadat het wordt aangebracht. Overtollige lak wordt verwijderd door middel van polijsten en/of schuren waardoor de lak in de kras of steenslag blijft door het polijsten ontstaat fixatie van de lak. Tevens kan ingevreten vogelpoep ingevuld worden waardoor de ingevreten plek minder zichtbaar is.
Is de kras te diep dan wordt de behandeling herhaald tot niveau van de oorspronkelijke laklaag.
Na de behandeling ziet de laklaag er weer als nieuw uit.

DE TECHNOLOGIE


De eerste stap is het meten van de totale dikte van de laklaag van het carrosseriedeel en het meten van de diepte van de kras. Dit gebeurt met een speciale laklaagdiktemeter. Afhankelijk van de diepte van de kras en de dikte van de laklaag wordt bepaald welke werkwijze gevolgd gaat worden.

  1. Als een kras tot in de primerlaklaag gaat of tot in het metaal, moet deze worden opgevuld. De kras wordt dan eerst licht opgeschuurd, ontvet en gereedgemaakt voor opvulling. Om de kleur te bepalen die exact bij de auto past, wordt een universeel kleurregistratiesysteem gebruikt.
  2. Nadat de kleur bepaald is, wordt de kras opgevuld met de speciale lak. Wanneer de lak gedroogd is, wordt de overtollige opvulling die boven de kras uitsteekt en ernaast zit met speciale polijstpasta of zeer fijn schuurpapier verwijderd.
  3. Indien nodig wordt deze 2de stap zo vaak herhaald totdat gewenst resultaat/opvulling is bereikt.
  4. Als de oppervlakte perfect glad is, wordt de doffe plek die door het schuren en polijsten ontstaan is met behulp van speciale poetsmiddelen in stappen tot hoogglans gepolijst. Tot slot wordt het behandelde carrosseriedeel in een teflon coating gezet voor 100% bescherming van de lak. hierbij kunt u ook kiezen voor onze Glascoating service waarbij we het complete voertuig in de keramische glascoating zetten hiervoor moet dan wel een aparte afspraak voor worden ingepland

een kleine impressie van ons werk voor en na de behandeling van de audi a7 die helaas slachtoffer is geweest van vandalisme schade

na een kleine 20 uur polijstwerk ziet de auto er beter als nieuw uit

Heeft u ook intresses om gebruikt te maken van onze diensten neem dan contact met ons op .

mail : info@carcleaningveldhoven.nl

bel 06-52236154 voor het maken van een afspraak

Full detailing met onze swissvax Shield lakbescherming